Voordelen

Modulair systeem

Het digitaliseringsproces in ScanSearch® wordt opgebouwd in modules waardoor u kan kiezen voor de oplossing die het dichtst aansluit bij uw behoefte. U kan de database op elk moment uitbreiden.

Ruimte besparend

Geen muffe archiefkamers meer. Dankzij het digitaal archief kan u de authentieke documenten op een andere plaats bewaren waardoor er meer werkruimte vrij komt.

Grote formaten

Onze camera’s van Vanden Broele kunnen tot het formaat 80 x 120 cm digitaliseren. Zo kan u zelfs uw collectie architecturale plannen laten inscannen.

Economische oplossing

Door de eenvoudige structuur van het systeem bespaart u onmiddellijk tijd en geld uit.

Consultatiegemak

ScanSearch® voorkomt slijtage of beschadiging van uw authentieke documenten. De beschikbare informatie is snel en simpel toegankelijk voor meerdere personen tegelijkertijd.

Vertrekken van microfilm om te digitaliseren, het kan

Het digitaliseren (scannen van documenten) kan vanaf bestaande microfilm, de bewaartermijn en beveiliging zijn immers beter gegarandeerd dan digitale documenten.

ScanSearch® in combinatie met akteloket®

akteloket® is een uitwisselings systeem waarmee u op een eenvoudige en veilige manier akten en afschriften kan versturen naar uw collega ambtenaren. Die akten kunnen op een geautomatiseerde manier uit de ScanSearch® database worden opgehaald. Dit zorgt voor een flinke besparing op gebied van arbeidstijd, briefwisseling en portkosten.
www.akteloket.be

Helpdesk

Heeft u technische vragen of inhoudelijke vragen, onze medewerkers staan klaar voor u.

Scannen op locatie

Desgewenst komen wij bij u op locatie scannen.

Metadateren en indexeren

Met de ScanSearch® software kan u aan ieder beeld data hangen die u toelaat om via verschillende zoekvelden gericht beelden terug te vinden.

ScanSearch® Online

ScanSearch® Online is specifiek gemaakt om uw archief burgerlijke stand 24u op 24u raadpleegbaar te maken voor de burger. Akten ouder dan 100 jaar kan u online consulteren.
www.scansearchonline.be